Cases

Meer dan 20 jaar aan ervaring en relaties met onze opdrachtgevers, zorgt voor een portfolio om trots op te zijn!  Successen zijn er om te vieren en delen zullen we maar zeggen. Daarom delen we graag enkele referentie cases met u. Cases die we met toestemming en in samenwerking met onze klanten hebben uitgewerkt.

Antea Group verbetert dienstverlening via de kaart

In diverse projecten geeft Antea Group hun klanten toegang tot relevante documenten. Klanten kunnen ook zelf documenten opslaan via de kaart, die bij Antea Group worden opgeslagen in hetzelfde dossier.

Ron van Oosterhout 27 / 09 / 2017 LEES CASE

Waterbedrijf Vitens realiseert integrale projectbeheersing & samenwerking

Het waterbedrijf heeft een enorme stap voorwaarts gezet dankzij meer inzicht en een betere beheersing van haar projecten, naast een effectievere ondersteuning van haar processen. 

Niels de Winter 27 / 09 / 2017 LEES CASE

eDOCS gestandaardiseerd voor proces- en zaakgericht werken

Met het gestandaardiseerde eDOCS en de CMIS-Adapter is een belangrijke randvoorwaarde ingevuld voor informatiebeheer. De eerste procesapplicaties worden nu aangesloten op het DMS.

Arjan Rompelman 01 / 09 / 2017 LEES CASE

Primeur: digitaal archief Stadsregio Rotterdam in e-Depot

Voor het overgaan naar de MRDH is het volledig digitale archief van de stadsregio succesvol overgedragen aan het e-Depot. Een mailpaal voor de stadsregio en het stadsarchief van Rotterdam.

Arjan Rompelman 01 / 09 / 2017 LEES CASE

Met PortMaps vernieuwt Havenbedrijf Rotterdam hun informatie op locatie

Havenbedrijf Rotterdam vernieuwt informatievoorziening rondom hun assets met PortMaps, OpenText eDOCS en SAP.

Ron van Oosterhout 02 / 08 / 2017 LEES CASE