Over One Fox

Specialist in informatiemanagement?

In alle eerlijkheid zijn we in het vakgebied gerold. Een stel jongen honden (lees: vossen) werd vanwege hun enthousiasme, inzicht en frisse blik gevraagd om invulling te geven aan enkele documentmanagement-vraagstukken. Deze vraagstukken zorgden voor een verdere opbouw van expertise, vervolgklussen, meer vraagstukken en meer klanten. De toename van ICT-mogelijkheden én daarmee de digitaliseringsslag bij organisaties zorgt ervoor dat we steeds vernieuwend bezig kunnen zijn.

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan jezelf en de te realiseren oplossingen steeds weer te verbeteren en vernieuwen? Wat is uitdagender dan slimmer digitale informatie en processen te benutten bij het bedenken en realiseren van informatiemanagementvraagstukken die de bedrijfsvoering c.q. dienstverlening van onze klanten verbeteren? Dit doen we sinds 1996 met veel plezier en hopelijk mogen we dit nog vele jaren doen.

One Fox University

Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, onze oplossingen en daarmee het kennisniveau van onze mensen. Het helder kunnen definiëren van klantvragen en het realiseren van een toegesneden oplossing vraagt hierom.

Daarbij is een hoog kennisniveau van onze mensen essentieel, om onze dienstverlening steeds verder te kunnen verbeteren. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk voor een continue vergroting van onze kennis in de huidige IT-markt en te kunnen omgaan met de snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen op ons en onze klanten afkomen.

Wij gaan dan ook voor de beste mensen, investeren in hun toekomt én daarmee die van One Fox. Via onze University bieden we mensen flexibele, rolgebaseerde leerpaden met doorgroeiperspectief en één oog op de praktijk. Om snel te kunnen uitgroeien tot een productexpert, specialist in één van onze vakgebieden of zelfs een strategisch adviseur voor onze klanten.

Meer over de University

Samenwerken met partners

Om onze klanten totaaloplossingen te kunnen bieden op het gebied van Informatiebeheer, werken wij samen met partners wiens oplossingen zich bewezen hebben in de markt. Wij werken al jarenlang succesvol samen met OpenText, marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), maar ook andere toonaangevende organisaties , zoals o.a. Microsoft en Esri.

OpenText is wereldwijd marktleider op informatie management gebied. OpenText en One Fox hebben een strategisch partnerschap op het gebied van o.a. procesautomatisering en informatiebeheer.

Microsoft is toonaangevend op het gebied van productiviteit binnen organisaties. Microsoft en One Fox zijn al ruim 20 jaar partners voor samenwerking, cloud-diensten en development.

SeeUnity is een leverancier van content integratie & migratie producten. SeeUnity en One Fox werken samen om diverse DMS, CRM en andere document opslagruimtes te verbinden of te verhuizen.

SmartDocuments is de specialist voor documentautomatisering, huisstijlbeheer en documentcreatie. SmartDocument en One Fox werken nauw samen om document- en procesautomatisering te verbinden.

MirrorWeb en One Fox zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Samen bieden we een krachtig platform voor website & social media archivering conform de Nederlandse compliance richtlijnen.

VNG Realisatie bedenkt oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren. One Fox werkt samen met VNG Realisatie in het sparren en toepassen van landelijke standaarden in de praktijk.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse specialisten op functioneel, technisch en organisatorisch gebied. Elke jaar doorlopen we leer- en cerficeringspaden, om ons kennisniveau te waarborgen en verbeteren. Zo reguleren we onze samenwerkingen met o.a. OpenText, Microsoft en Esri, maar bewaken we vooral ook de kwaliteit van onze dienstverleningen en klantoplossingen.

 • Robert - One Fox

  Robert

  Algemeen directeur

 • Niels - One Fox

  Niels

  Operationeel directeur

 • Peter - One Fox

  Peter

  Commercieel directeur

 • Renate - One Fox

  Renate

  Office manager

 • Maurice - One Fox

  Maurice

  Marketing manager

 • Ron - One Fox

  Ron

  Enterprise architect

 • Steven - One Fox

  Steven

  Software architect

 • Paul - One Fox

  Paul

  Functioneel Developer

 • Phong - One Fox

  Phong

  Functioneel Developer

 • Luuk - One Fox

  Luuk

  Solution Consultant

 • Subhash - One Fox

  Subhash

  Software developer

 • Thomas - One Fox

  Thomas

  ECM consultant

 • Kevin - One Fox

  Kevin

  ECM consultant

 • Matthijs - One Fox

  Matthijs

  Solution Consultant

 • Sabrina - One Fox

  Sabrina

  ECM Consultant

 • Ana-Liza - One Fox

  Ana-Liza

  ECM Consultant

 • Justin - One Fox

  Justin

 • Lou - One Fox

  Lou

  Software developer

 • Thomas - One Fox

  Thomas

  Software developer

 • Gudjon - One Fox

  Gudjon

  Software developer

 • Bram - One Fox

  Bram

 • Helma - One Fox

  Helma

 • Thijs - One Fox

  Thijs

Historie

Vanaf 1994 zijn wij al een toegewijde partner en ICT-specialist voor onze klanten. Sinds die tijd hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in informatiemanagement en realiseren we innovatieve oplossingen,
bij voorkeur met producten van onze partners.

2017 - stuurluidevelopment

Met Informatie op de kaart gaat onze eerst clouddienst de lucht in. Een oplossing voor het delen van informatie en samenwerken via de kaart.

2016 - maurice

Namens Stadsregio Rotterdam (nu: MRDH) hebben we de eerste overbrenging van een volledig digitaal archief naar een eDepot succesvol afgerond.

2014 - maurice

Succesvolle klanttoepassingen met geografische informatie leiden tot een partnership met Esri. Samen werken we toe naar het dichter bij elkaar brengen van informatiemanagement en geografische informatie.

2010 - stuurluidevelopment

De eerste medewerker is alweer 12,5 jaar in dienst. Het eerste jubileum-koffiezetapparaat is hiermee vergeven. De eerste, maar zeker niet de laatste medewerker met wie we dit jubileum vieren!

2007 - maurice

We worden uitgenodigd om OpenText partner te worden. Binnen de Benelux regio ondersteunen we klanten met OpenText eDOCS. Na dit eerder al succesvol te doen met voorlopers: DocsOpen en Hummingbird.

2006 - maurice

Onze bedrijfsmascotte ‘Fox’ treed in dienst. De bar in de werfkelder wordt in gebruik genomen. Net als de traditie om hier gezamenlijk de week af te sluiten.

2005 - maurice

Het pand op de Oudegracht wordt eigendom. De authentieke werfkelder wordt bij het pand betrokken en verbouwd tot multifunctionele ruimte voor presentaties, overleggen en ontspanning.

2002 - maurice

Tijd voor een nieuwe naam: One Fox. Een vos is tenslotte: ontwikkeld, intelligent, flexibel, bekwaam, leeft graag in groepsverband en ziet dingen goed.

2000 - maurice

One Fox bereikt voor het eerst de status: Microsoft Gold Partner. Een status die elk jaar weer verdienen en met verve naleven.

1997 - stuurluidevelopment

De eerste locatie bleek al snel te klein. Een uitgelezen mogelijkheid om te verhuizen naar Oudegracht 231 te Utrecht. Het pand waar One Fox nog steeds gevestigd is.

1994 - stuurluidevelopment

Na hun HBO-opleiding starten jonge techneuten Niels de Winter, Robert Groeneveld en enkele studiegenoten hun eigen bedrijf. Onder het motto: “wat wij voor een baas kunnen, kunnen we ook voor onszelf”.

END