Over One Fox

Specialist in informatiemanagement?

In alle eerlijkheid zijn we in het vakgebied gerold. Een stel jongen honden (lees: vossen) werd vanwege hun enthousiasme, inzicht en frisse blik gevraagd om invulling te geven aan enkele documentmanagement-vraagstukken. Deze vraagstukken zorgden voor een verdere opbouw van expertise, vervolgklussen, meer vraagstukken en meer klanten. De toename van ICT-mogelijkheden én daarmee de digitaliseringsslag bij organisaties zorgt ervoor dat we steeds vernieuwend bezig kunnen zijn.

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan jezelf en de te realiseren oplossingen steeds weer te verbeteren en vernieuwen? Wat is uitdagender dan slimmer digitale informatie en processen te benutten bij het bedenken en realiseren van informatiemanagementvraagstukken die de bedrijfsvoering c.q. dienstverlening van onze klanten verbeteren? Dit doen we sinds 1996 met veel plezier en hopelijk mogen we dit nog vele jaren doen.

One Fox University

Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, onze oplossingen en daarmee het kennisniveau van onze mensen. Het helder kunnen definiëren van klantvragen en het realiseren van een toegesneden oplossing vraagt hierom.

Daarbij is een hoog kennisniveau van onze mensen essentieel, om onze dienstverlening steeds verder te kunnen verbeteren. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk voor een continue vergroting van onze kennis in de huidige IT-markt en te kunnen omgaan met de snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen op ons en onze klanten afkomen.

Wij gaan dan ook voor de beste mensen, investeren in hun toekomt én daarmee die van One Fox. Via onze University bieden we mensen flexibele, rolgebaseerde leerpaden met doorgroeiperspectief en één oog op de praktijk. Om snel te kunnen uitgroeien tot een productexpert, specialist in één van onze vakgebieden of zelfs een strategisch adviseur voor onze klanten.

Meer over de University

Samenwerken met partners

Om onze klanten totaaloplossingen te kunnen bieden op het gebied van Informatiebeheer, werken wij samen met partners wiens oplossingen zich bewezen hebben in de markt. Wij werken al jarenlang succesvol samen met OpenText, marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), maar ook andere toonaangevende organisaties , zoals o.a. Microsoft en Esri.

OpenText is wereldwijd marktleider op informatie management gebied. OpenText en One Fox hebben een strategisch partnerschap op het gebied van o.a. procesautomatisering en informatiebeheer.

Microsoft is toonaangevend op het gebied van productiviteit binnen organisaties. Microsoft en One Fox zijn al ruim 20 jaar partners voor samenwerking, cloud-diensten en development.

Esri is marktleider voor geografische informatiesystemen. Esri en One Fox zijn een partnerschap aangegaan om de werelden van GIS en informatiemanagement te verbinden.

SeeUnity is een leverancier van content integratie & migratie producten. SeeUnity en One Fox werken samen om diverse DMS, CRM en andere document opslagruimtes te verbinden of te verhuizen.

SmartDocuments is de specialist voor documentautomatisering, huisstijlbeheer en documentcreatie. SmartDocument en One Fox werken nauw samen om document- en procesautomatisering te verbinden.

MirrorWeb en One Fox zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Samen bieden we een krachtig platform voor website & social media archivering conform de Nederlandse compliance richtlijnen.

VNG Realisatie bedenkt oplossingen om de gemeentelijke uitvoering te verbeteren. One Fox werkt samen met VNG Realisatie in het sparren en toepassen van landelijke standaarden in de praktijk.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse specialisten op functioneel, technisch en organisatorisch gebied. Elke jaar doorlopen we leer- en cerficeringspaden, om ons kennisniveau te waarborgen en verbeteren. Zo reguleren we onze samenwerkingen met o.a. OpenText, Microsoft en Esri, maar bewaken we vooral ook de kwaliteit van onze dienstverleningen en klantoplossingen.

 • Robert - One Fox

  Robert

  Algemeen directeur

  Niels en ik hebben One Fox opgericht om leuke klussen te doen en lol te hebben in ons werk. Voor onze klanten willen we een vertrouwde partner zijn op informatiemanagement gebied.

 • Niels - One Fox

  Niels

  Operationeel directeur

  Mijn grootste lol is samenwerken aan en in projecten. Samen met collega's en opdrachtgevers mooie dingen realiseren en achteraf een succesje kunnen vieren.

 • Pieter - One Fox

  Pieter

  Commercieel directeur

  Mijn plezier haal ik uit het vertrouwen van onze klanten dat wij hen echt helpen de juiste beslissingen te nemen. Dit met een heel eerlijk en enthousiast gebracht verhaal wat daadwerkelijk werkt!

 • Renate - One Fox

  Renate

  Office manager

  Mijn grootste uitdaging is om onze twee directeuren in toom te houden en zorgen dat niet alle kikkers uit de kruiwagen springen.

 • Maurice - One Fox

  Maurice

  Marketing manager

  Met een klantgerichte en een frisse blik op onze dienstverlening wil ik onze relaties informeren over onze oplossingen, expertise en ervaringen.

 • Ron - One Fox

  Ron

  Enterprise architect

  LOL: realiseren van innovatieve oplossingen voor klanten Doel: beoogde programmadoelen behalen en ontwikkelaars bijsturen

 • Steven - One Fox

  Steven

  Software architect

  LOL: samen met collega's en klanten mooie applicaties opzetten en whiskey proeven Doel: adviseren van klanten in het goed opzetten van infrastructuren

 • Paul - One Fox

  Paul

  Functioneel Developer

 • Phong - One Fox

  Phong

  Functioneel Developer

 • Zena - One Fox

  Zena

  Functioneel Developer

 • Subhash - One Fox

  Subhash

  Software developer

 • Thomas - One Fox

  Thomas

  ECM consultant

 • Kevin - One Fox

  Kevin

  ECM consultant

 • Matthijs - One Fox

  Matthijs

  ECM consultant

 • Sabrina - One Fox

  Sabrina

  ECM Consultant

 • Ana-Liza - One Fox

  Ana-Liza

  ECM Consultant

 • Matthijs - One Fox

  Matthijs

  Software developer

 • Lou - One Fox

  Lou

  Software developer

 • Thomas - One Fox

  Thomas

  Software developer

 • Gudjon - One Fox

  Gudjon

  Software developer

Historie

Vanaf 1994 zijn wij al een toegewijde partner en ICT-specialist voor onze klanten. Sinds die tijd hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in informatiemanagement en realiseren we innovatieve oplossingen,
bij voorkeur met producten van onze partners.