Over One Fox

Specialist in informatiemanagement?

In alle eerlijkheid zijn we in het vakgebied gerold. Een stel jongen honden (lees: vossen) werd vanwege hun enthousiasme, inzicht en frisse blik gevraagd om invulling te geven aan enkele documentmanagement-vraagstukken. Deze vraagstukken zorgden voor een verdere opbouw van expertise, vervolgklussen, meer vraagstukken en meer klanten. De toename van ICT-mogelijkheden én daarmee de digitaliseringsslag bij organisaties zorgt ervoor dat we steeds vernieuwend bezig kunnen zijn.

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan jezelf en de te realiseren oplossingen steeds weer te verbeteren en vernieuwen? Wat is uitdagender dan slimmer digitale informatie en processen te benutten bij het bedenken en realiseren van informatiemanagementvraagstukken die de bedrijfsvoering c.q. dienstverlening van onze klanten verbeteren? Dit doen we sinds 1996 met veel plezier en hopelijk mogen we dit nog vele jaren doen.

One Fox University

Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, onze oplossingen en daarmee het kennisniveau van onze mensen. Het helder kunnen definiëren van klantvragen en het realiseren van een toegesneden oplossing vraagt hierom.

Daarbij is een hoog kennisniveau van onze mensen essentieel, om onze dienstverlening steeds verder te kunnen verbeteren. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk voor een continue vergroting van onze kennis in de huidige IT-markt en te kunnen omgaan met de snelheid waarmee nieuwe ontwikkelingen op ons en onze klanten afkomen.

Wij gaan dan ook voor de beste mensen, investeren in hun toekomt én daarmee die van One Fox. Via onze University bieden we mensen flexibele, rolgebaseerde leerpaden met doorgroeiperspectief en één oog op de praktijk. Om snel te kunnen uitgroeien tot een productexpert, specialist in één van onze vakgebieden of zelfs een strategisch adviseur voor onze klanten.

Meer over de University

Samenwerken met partners

Om onze klanten totaaloplossingen te kunnen bieden op het gebied van Informatiebeheer, werken wij samen met partners wiens oplossingen zich bewezen hebben in de markt. Wij werken al jarenlang succesvol samen met OpenText, marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), maar ook andere toonaangevende organisaties als Microsoft en Esri.

Ons team

Ons team bestaat uit diverse specialisten op functioneel, technisch en organisatorisch gebied. Elke jaar doorlopen we leer- en cerficeringspaden, om ons kennisniveau te waarborgen en verbeteren. Zo reguleren we onze samenwerkingen met o.a. OpenText, Microsoft en Esri, maar bewaken we vooral ook de kwaliteit van onze dienstverleningen en klantoplossingen.

 • Robert - One Fox

  Robert

  Algemeen directeur

  Niels en ik hebben One Fox opgericht om leuke klussen te doen en lol te hebben in ons werk. Voor onze klanten willen we een vertrouwde partner zijn op informatiemanagement gebied.

 • Niels - One Fox

  Niels

  Operationeel directeur

  Mijn grootste lol is samenwerken aan en in projecten. Samen met collega's en opdrachtgevers mooie dingen realiseren en achteraf een succesje kunnen vieren.

 • Ron - One Fox

  Ron

  Enterprise architect

  LOL: realiseren van innovatieve oplossingen voor klanten Doel: beoogde programmadoelen behalen en ontwikkelaars bijsturen

 • Steven - One Fox

  Steven

  Software architect

  LOL: samen met collega's en klanten mooie applicaties opzetten en whiskey proeven Doel: adviseren van klanten in het goed opzetten van infrastructuren

 • Monique - One Fox

  Monique

  Office manager

  Mijn grootste uitdaging is om onze twee directeuren in toom te houden en zorgen dat niet alle kikkers uit de kruiwagen springen.

 • Maurice - One Fox

  Maurice

  Marketing manager

  Met een nieuwe site en een frisse blik op onze dienstverlening wil ik onze relaties te informeren over onze oplossingen, expertise en ervaringen.

 • Rowan - One Fox

  Rowan

  Accountmanager

 • Arjan - One Fox

  Arjan

  Business consultant

 • Thomas - One Fox

  Thomas

  ECM consultant

 • Kevin - One Fox

  Kevin

  ECM consultant

 • Matthijs - One Fox

  Matthijs

  ECM consultant

 • Jochum - One Fox

  Jochum

  ECM consultant

  Als consultant gebruik ik mijn kennis van OpenText én Microsoft producten om klanten te ondersteunen en adviseren rondom content services.

 • Matthijs - One Fox

  Matthijs

  Software developer

  LOL: realiseren en opleveren van kwalitatief goede producten Doel: kwaliteitsmanagement, adequaat testen en bugs fixen

 • Subhash - One Fox

  Subhash

  Software developer

 • Lou - One Fox

  Lou

  Software developer

Historie

Vanaf 1994 zijn wij al een toegewijde partner en ICT-specialist voor onze klanten. Sinds die tijd hebben we ons ontwikkeld tot een specialist in informatiemanagement en realiseren we innovatieve oplossingen,
bij voorkeur met producten van onze partners.

Begin
 • 1994

  Na hun HBO-opleiding starten jonge techneuten Niels de Winter, Robert Groeneveld en enkele studiegenoten hun eigen bedrijf. Onder het motto: “wat wij voor een baas kunnen, kunnen we ook voor onszelf”.

 • 1997

  De eerste locatie bleek al snel te klein. Een uitgelezen mogelijkheid om te verhuizen naar Oudegracht 231 te Utrecht. Het pand waar One Fox nog steeds gevestigd is.

 • 2000

  One Fox bereikt voor het eerst de status: Microsoft Gold Partner. Een status die elk jaar weer verdienen en met verve naleven.

 • 2002

  Tijd voor een nieuwe naam: One Fox. Een vos is tenslotte: ontwikkeld, intelligent, flexibel, bekwaam, leeft graag in groepsverband en ziet dingen goed.

 • 2005

  Het pand op de Oudegracht wordt eigendom. De authentieke werfkelder wordt bij het pand betrokken en verbouwd tot multifunctionele ruimte voor presentaties, overleggen en ontspanning.

 • 2006

  Onze bedrijfsmascotte ‘Fox’ treed in dienst. De bar in de werfkelder wordt in gebruik genomen. Net als de traditie om hier gezamenlijk de week af te sluiten.

 • 2007

  We worden uitgenodigd om OpenText partner te worden. Binnen de Benelux regio ondersteunen we klanten met OpenText eDOCS. Na dit eerder al succesvol te doen met voorlopers: DocsOpen en Hummingbird.

 • 2010

  De eerste medewerker is alweer 12,5 jaar in dienst. Het eerste jubileum-koffiezetapparaat is hiermee vergeven. De eerste, maar zeker niet de laatste medewerker met wie we dit jubileum vieren!

 • 2014

  Succesvolle klanttoepassingen met geografische informatie leiden tot een partnership met Esri. Samen werken we toe naar het dichter bij elkaar brengen van informatiemanagement en geografische informatie.

 • 2016

  Namens Stadsregio Rotterdam (nu: MRDH) hebben we de eerste overbrenging van een volledig digitaal archief naar een eDepot succesvol afgerond.

 • 2017

  Met Informatie op de kaart gaat onze eerst clouddienst de lucht in. Een oplossing voor het delen van informatie en samenwerken via de kaart.

Load More