Werken bij One Fox

Aan uitdagende projecten werken en jezelf doorontwikkelen
in het centrum van Utrecht?

Uitdaging en plezier in ons werk vinden we belangrijk. Het vakgebied informatiemanagement zien we dan ook echt als onze zakelijke speeltuin. Waarin we veel interessante, maar vooral ook leuke uitdagingen op ons afkrijgen. Samen met onze opdrachtgevers en partners, marktleiders als OpenText en Microsoft, werken we graag aan het oplossen van deze uitdagingen en vieren we graag mooie successen.

Bekijk vacaturesImpressie van One Fox

 • Werken aan uitdagende projecten!

  Wij realiseren oplossingen bij grote organisaties, die met complexe informatiemanagement vraagstukken zitten. Een uitdaging die wij steeds weer aangaan, met volle overgave. Jij ook?

 • In een leuk en gepassioneerd team

  Je komt terecht in een leuk en enthousiast team waarin plezier in het werk voorop staat. Het team stort zich graag op de vraagstukken van onze klanten en vertrouwen jou passievol de ins & outs van informatiemanagement toe.

 • Werken aan je toekomst

  Wij verwachten dat jij je doorontwikkelt. Hiervoor stellen we een ruim budget beschikbaar en bieden we je flexibele leerpaden, met veel ruimte voor eigen input en doorgroeimogelijkheden in de One Fox University. Zodat jij de beste vos wordt!

 • We hebben een bar in het pand

  Diezelfde passie komt terug tijdens je eerste lesje tappen, bij de wekelijkse afsluiting. Uiteraard aan onze eigen bar of bij mooi weer aan de Oudegracht.

Hoe ziet werken bij One Fox eruit?

Wij combineren plezier in ons werk graag met mooie resultaten. Niet voor niets hebben we een bar in ons pand. Om onderling en samen met klanten, partners successen te vieren! Om tot deze successen te komen, werken we hard aan onze kennis en vaardigheden. Afgewisseld met de nodige bedrijfsuitjes, BBQ's en andere feestjes.