Projecten

Meer dan 20 jaar aan ervaring en relaties met onze opdrachtgevers, zorgt voor een portfolio om trots op te zijn!  Successen zijn er om te vieren en delen zullen we maar zeggen. Daarom delen we graag enkele referentie cases met u. Cases die we met toestemming en in samenwerking met onze klanten hebben uitgewerkt.

Antea Group verbetert dienstverlening via de kaart

Antea Group geeft klanten toegang tot projectdocumenten via de kaart. Documenten kunnen ook opgeslagen worden via de kaart, die bij Antea worden opgeslagen in het projectdossier.

Ron van Oosterhout 15 / 02 / 2019 LEES PROJECT

Waterbedrijf Vitens realiseert integrale projectbeheersing & samenwerking

Het waterbedrijf heeft een enorme stap voorwaarts gezet dankzij meer inzicht en een betere beheersing van haar projecten, naast een effectievere ondersteuning van haar processen. 

Niels de Winter 15 / 02 / 2019 LEES PROJECT

eDOCS gestandaardiseerd voor proces- en zaakgericht werken

Met het gestandaardiseerde eDOCS en de CMIS-Adapter is een belangrijke randvoorwaarde ingevuld voor informatiebeheer. De eerste procesapplicaties worden nu aangesloten op het DMS.

Arjan Rompelman 15 / 02 / 2019 LEES PROJECT

Primeur: digitaal archief Stadsregio Rotterdam in e-Depot

Voor het overgaan naar de MRDH is het volledig digitale archief van de stadsregio succesvol overgedragen aan het e-Depot. Een mailpaal voor de stadsregio en het stadsarchief van Rotterdam.

Arjan Rompelman 15 / 02 / 2019 LEES PROJECT

Met PortMaps vernieuwt Havenbedrijf Rotterdam hun informatie op locatie

Havenbedrijf Rotterdam vernieuwt informatievoorziening rondom hun assets met PortMaps, OpenText eDOCS en SAP.

Ron van Oosterhout 15 / 02 / 2019 LEES PROJECT