Forrester Wave: OpenText leider in Deep Digital Process Automation

Nieuwste Forrester Wave: Sofware for Digital Process Automation for Deep Digital Deployments Q2 2019

Digital Process Automation (DPA) is hét centrale element geworden van een succesvolle strategie voor Digitale Transformatie. In de nieuwste ‘Wave’ schetst Forrester een beeld van de 10 belangrijkste softwareleveranciers voor ‘Deep Digital Process Automation (DPA)’.

Forrester benadrukt dat klanten die een DPA-oplossing zoeken, op zoek moeten naar leveranciers die het volgende bieden:

  • Uitgebreide proces- én case management mogelijkheden
  • Ondersteuning voor opkomende technologieën
  • Een moderne applicatiearchitectuur

Juist deze combinatie van ‘deep process’, ‘new technology’ en ‘low-code’ is hetgeen de leiders in deze Wave onderscheidt van de rest van de markt. Lees hieronder wat Forrester zegt over de Digital Process Automation oplossing van OpenText: AppWorks.

OpenText heeft een zeer uitgebreid aanbod voor informatiegerichte automatisering en case management.

OpenText heeft goede voortgang geboekt bij het rationaliseren van hun acquisitie van diverse procesautomatisering leveranciers en is geland op het Cordys-platform als dé procesmotor voor zijn AppWorks aanbod. Als onderdeel van deze inspanning om zijn platform te moderniseren, heeft OpenText zich gericht op de ontwikkeling van low-code en cloud-implementatie op de OpenText Cloud. Het aanbod blinkt uit in case management en is het best in combinatie met Content Server en het uitgebreide Extended ECM aanbod van OpenText. Dit creëert een integratiebrug naar toonaangevende zakelijke applicaties, zoals SAP, Office 365, Salesforce, etc. OpenText vergroot het AppWorks aanbod met analyses en de AI-mogelijkheden van zijn Magellan aanbod.

Het restultaat is een zeer uitgebreide oplossing, hoewel het native of vooraf geïntegreerde ondersteuning mist voor RPA. De oplossing schittert in het breder portfolio van OpenText, die vooraf is geïntegreerd en is ontworpen om specifieke use cases aan te pakken. Met dit in gedachten worden de oplossingen voor procesautomatisering en case management van OpenText over het algemeen ingezet in “OpenText-winkels” en zijn ze minder geschikt om in te sluiten in een heterogene applicatiearchitectuur.

Vul hieronder je email adres in om de pdf link van de whitepaper te ontvangen

Wellicht vindt je deze whitepapers ook interessantHandreiking: Bewaren van e-mail Rijksoverheid

Toelichting op de vernieuwde werkwijze voor het bewaren van ...

Lees meer

Overbrug de kloof: een hybride ECM oplossing

Hoe u de kloof tussen lokale en online ECM ...

Lees meer

National Archives: Capstone methodiek voor archiveren van e-mail (Engels)

National Achives (US) geeft een uitleg en toelichting op ...

Lees meer