Ultimate Timeline Archive

Met Informatie op de kaart gaat onze eerst clouddienst de lucht in. Een oplossing voor het delen van informatie en samenwerken via de kaart.
Continue Reading
Namens Stadsregio Rotterdam (nu: MRDH) hebben we de eerste overbrenging van een volledig digitaal archief naar een eDepot succesvol afgerond.
Continue Reading
Succesvolle klanttoepassingen met geografische informatie leiden tot een partnership met Esri. Samen werken we toe naar het dichter bij elkaar brengen van informatiemanagement en geografische informatie.
Continue Reading
De eerste medewerker is alweer 12,5 jaar in dienst. Het eerste jubileum-koffiezetapparaat is hiermee vergeven. De eerste, maar zeker niet de laatste medewerker met wie we dit jubileum vieren!
Continue Reading
We worden uitgenodigd om OpenText partner te worden. Binnen de Benelux regio ondersteunen we klanten met OpenText eDOCS. Na dit eerder al succesvol te doen met voorlopers: DocsOpen en Hummingbird.
Continue Reading
Onze bedrijfsmascotte ‘Fox’ treed in dienst. De bar in de werfkelder wordt in gebruik genomen. Net als de traditie om hier gezamenlijk de week af te sluiten.
Continue Reading
Het pand op de Oudegracht wordt eigendom. De authentieke werfkelder wordt bij het pand betrokken en verbouwd tot multifunctionele ruimte voor presentaties, overleggen en ontspanning.
Continue Reading
Tijd voor een nieuwe naam: One Fox. Een vos is tenslotte: ontwikkeld, intelligent, flexibel, bekwaam, leeft graag in groepsverband en ziet dingen goed.
Continue Reading
One Fox bereikt voor het eerst de status: Microsoft Gold Partner. Een status die elk jaar weer verdienen en met verve naleven.
Continue Reading
De eerste locatie bleek al snel te klein. Een uitgelezen mogelijkheid om te verhuizen naar Oudegracht 231 te Utrecht. Het pand waar One Fox nog steeds gevestigd is.
Continue Reading