Waterschapsmiddag: VTH op de kaart

Digitaliseer het vergunningen, toezicht en handhavingsproces voor betere samenwerking en dienstverlening

In een middag bespreken we het ondersteunen en verder digitaliseren van het vergunningen, toezicht en handhavingsproces met behulp van de kaart. Het verhaal van Waterschap Rijn en IJssel staat hierbij centraal. Hans Gerritsen en Erik Vollenbroek vertellen over hun wensen, valkuilen en voordelen van digitalisering van hun handhavingsproces en het raadplegen van zaakdossiers via de kaart.

Ook bespreken we de toekomstwensen van Waterschap Rijn en Ijssel. Daarnaast behandelen we een aantal bredere wensen rondom het vergunningsverlening, toezicht en handhavingsproces. Zoals dienstverlening naar de burger, de privacywetgeving waar je dan tegenaan loopt en hoe je hier slim & praktisch mee om kunt gaan. Maar ook gebiedsgerichte signaalafhandeling wordt uitvoerig besproken en getoond.

Deze middag wordt speciaal georganiseerd voor managers, teamleiders & coordinatoren VTH, samen met (geo)informatie adviseurs, informatiemanagers en IT managers van de Waterschappen.

Programma

  Bekijk hieronder het definitieve programma: 12.00 uur Inloop met lunch 12.30 uur Vergunningen op de kaart bij Waterschap Rijn en IJssel 13.30 uur Spelen de toekomstwensen van WRIJ ook bij u? 14.00 uur Korte pauze met demo 14.30 uur Dienstverlening naar de burger & privacywetgeving 15.00 uur Gebiedsgerichte signaalafhandeling 16.00 uur Afsluiting met netwerkborrel

Sprekers op dit evenement

 • Erik Vollenbroek - One Fox

  Erik Vollenbroek

  Waterschap Rijn en IJssel Unitmanager Vergunningen & Handhaving
 • Hans Gerritsen - One Fox

  Hans Gerritsen

  Waterschap Rijn en IJssel Coördinator proces Vergunningverlening en Handhaving
 • Barend Sneller - One Fox

  Barend Sneller

  Esri Business Developer
 • Niels de Winter - One Fox

  Niels de Winter

  One Fox COO

Locatie & Route

  De locatie voor deze waterschapsmiddag is: Villa Jongerius Kanaalweg 64 3527 KX UTRECHT Nog centraler en beter bereikbaar. Zowel met openbaar vervoer, 12 min. lopen van Utrecht CS. Als met de auto: parkeren kan op het terrein of bij de Jaarbeurs P2 (uitrijkaarten beschikbaar).