OpenText Innovation Tour 2018

Versnel uw digitale transformatie

Waarom zou u deelnemen aan de OpenText Innovation Tour in Amsterdam?

Versnel uw digitale transformatie

Ontdek hoe OpenText-oplossingen als Suite 16, Process Suite en eDOCS u kunnen helpen om informatiestromen te digitaliseren, automatiseren en optimaliseren. Ontdek de strategie├źn, tactieken en hulpmiddelen die u nodig heeft om transformatie tot een succes te maken in een digitale wereld.

De volgende generatie informatie voorzieningen

Hoe ziet de toekomst van ECM eruit? Hoe kunnen we gebruik maken van automatisering, analyse en API’s? Wat zijn “Content Services”? Welke invloed hebben deze wijzigingen op onze bestaande infrastructuur? Wat zijn de beste manieren om te slagen in deze nieuwe wereld? Krijg antwoord op al deze vragen en meer…

One Fox @ Innovation Tour

One Fox sponsort de OpenText Innovation Tour Amsterdam 2018 en nodigt u dan ook van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Wij zijn aanwezig met een eigen stand en vertellen u graag meer over Proces- en Zaakgericht Werken met OpenText (Process Suite, eDOCS en Content Server), Slimmer Samenwerken i.c.m. Office 365 en hoe standaarden uw informatievoorziening en -beheer een boost kunnen geven. Schrijf u direct in voor de Innovation Tour en we zien u in April graag onze stand.

Bekijk hieronder de video:

Programma

Het programma is bekend! De ochtend zit vol met keynotes en klantreacties. Opgevolgd door een middagprogramma met live demos, klantverhalen, productpresentaties & -roadmaps en uiteraard netwerken met o.a. productexperts en gebruikersgroepen van o.a. OpenText Suite 16, Process Suite, Content Server en eDOCS. Kortom een bomvol programma dat voldoende inspiratie biedt voor de nieuwste generatie Content Services, de toekomst van AI & Analytics, maar ook inzicht biedt in hoe u GDPR-ready kunt worden/blijven.

Bekijk het volledige programma hier.

Locatie

Dit jaar zal de Innovation Tour gehouden worden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Maak alvast kennis met locatie via de virtuele tour.

Route

De Beurs van Berlage is te vinden op het Damrak 243, middenin het historische centrum van Amsterdam. Bekijk hier de bereikbaarheid en de parkeergelegenheden.