eDOCS Inspiratiedag

Informatiebeheer op orde

Alles al digitaal en in de cloud? Het informatiebeheer op orde?

Op dinsdag 12 februari 2019 organiseren de gemeente Den Haag, One Fox en OpenText de eDOCS Inspiratiedag. Laat u tijdens deze middag meenemen in de wereld van informatiebeheer, digitalisering, procesautomatisering en de cloud. Op basis van het brede OpenText productportfolio. Met eDOCS als hart van uw informatiebeheer.

Ervaar de voornaamste functionaliteiten die in eDOCS 10 & 16 (incl. 16.5) zijn toegevoegd en wat de toekomst van eDOCS u zal brengen. In combinatie met diverse andere OpenText producten. Die zowel uw informatiebeheer als uw uw dienstverlening naar de interne organisatie, ketenpartners en burgers/klanten een enorme boost kunnen geven.

Programma eDOCS Inspiratiedag

In Den Haag staan de thema’s informatiebeheer, procesautomatisering en digitalisering centraal. Met een prominente plek voor OpenText eDOCS en ondersteunende. Bekijk hieronder het voorlopige programma:

12.00u Inloop en Opening

We verwelkomen u graag tijdens de eDOCS Inspiratiedag. Als gastheer zal de gemeente Den Haag de eDOCS Inspiratiedag openen.

12.30u Hét DMS van de gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag vertelt u meer over de centrale rol van eDOCS in de organisatie, de upgrade naar versie 16.4 en het vervolg daarop.

13.00u OpenText eDOCS: moving beyond content management

De producteigenaar van eDOCS laat u de voornaamste functionaliteiten van eDOCS 10 & 16 (t/m 16.5) ervaren. Geen droge presentatie, maar echt zien hoe het werkt*. Daarnaast vertelt OpenText ook graag meer over de toekomst van eDOCS! Dit is een Engelstalige presentatie. * Laat ons weten wat u graag wilt zien, dan houden we hier rekening mee.

14.30u Korte pauze

Even op adem komen en napraten onder het genot van een hapje en drankje.

15.00u OpenText: de toekomst van EIM is binnen handbereik

Wat biedt het bredere OpenText portfolio aan kansen naast eDOCS en hoe kijkt men naar de toekomst van informatiebeheer? OpenText vertelt u graag meer over deze kansen en hun strategie.

15.30u Proces- en Zaakgericht werken bij Ministerie OCW – gepresenteerd door de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE)

Als rijksdienst van het Ministerie OCW, automatiseert RCE haar processen om digitaal en zaakgericht te kunnen werken. Dit doet men met OpenText AppWorks. Vanuit enkele processen ziet u wat dit betekent voor hun informatiebeheer en dienstverlening.

16.15u Afsluiting met netwerkborrel

We sluiten de middag af met een uitgebreide netwerkmogelijkheid. Een mooie mogelijkheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.   Heeft u ideeën of wensen over wat u graag terugziet tijden deze inspiratiedag? Aarzel niet en neem contact op met ons. Ontvangt u updates over het programma graag per e-mail? Meldt u aan voor de eDOCS Inspiratiedag en blijf op de hoogte.

Sprekers op dit evenement

 • Jorien de Wilde - One Fox

  Jorien de Wilde

  Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Specialist informatie- en bedrijfssystemen
 • Leo de Jager - One Fox

  Leo de Jager

  Gemeente Den Haag Expertise Manager Informatiebeheer
 • Tjitse Boersma - One Fox

  Tjitse Boersma

  Gemeente Den Haag Senior Adviseur Informatiebeheer
 • Ron van Oosterhout - One Fox

  Ron van Oosterhout

  One Fox Solution Architect
 • Robert Hoeksema - One Fox

  Robert Hoeksema

  OpenText Director
 • Simon Price - One Fox

  Simon Price

  OpenText VP Sales
 • Kim Heyde - One Fox

  Kim Heyde

  OpenText eDOCS Product Manager
 • Niels de Winter - One Fox

  Niels de Winter

  One Fox COO

Locatie

De eDOCS Inspiratiedag vindt plaats in het stadhuis van de gemeente Den Haag. Het stadhuis is het beste te bereiken met het openbaar vervoer (loopafstand van het centraal station). Spui 70 2511 BT Den Haag