eDOCS Inspiratiedag

Informatiebeheer op orde

12 / 02 / 2019 12.00 - 17.30 uur Stadhuis, Spui 70, Den Haag

Alles al digitaal en in de cloud? Het informatiebeheer op orde?

Op dinsdag 12 februari 2019 organiseren de gemeente Den Haag, One Fox en OpenText de eDOCS Inspiratiedag. Laat u tijdens deze middag meenemen in de wereld van informatiebeheer, digitalisering, procesautomatisering en de cloud. Op basis van het brede OpenText productportfolio. Met eDOCS als hart van uw informatiebeheer.

Ervaar zelf wat de nieuwste eDOCS versies (16.4 & 16.5) u aan functionaliteiten en mogelijkheden bieden. In combinatie met diverse andere OpenText producten. Die zowel uw informatiebeheer als uw uw dienstverlening naar de interne organisatie, ketenpartners en burgers/klanten een enorme boost kunnen geven.

Programma eDOCS Inspiratiedag

In Den Haag staan de thema’s informatiebeheer, procesautomatisering en digitalisering centraal. Met een prominente plek voor OpenText eDOCS en ondersteunende. Bekijk hieronder het voorlopige programma:
  • eDOCS 16 & Roadmap
  • OpenText EIM Strategie
  • Klantencase: Gemeente Den Haag
  • Klantencase: Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed
Meer informatie over het definitieve programma volgt snel. Heeft u ideeën of wensen over wat u graag terugziet tijden deze inspiratiedag? Aarzel niet en neem contact op met ons. Ontvangt u updates over het programma graag per e-mail? Meldt u aan voor de eDOCS Inspiratiedag en blijf op de hoogte.

Locatie

De eDOCS Inspiratiedag vindt plaats in het stadhuis van de gemeente Den Haag. Het stadhuis is het beste te bereiken met het openbaar vervoer (loopafstand van het centraal station).

Spui 70
2511 BT
Den Haag