OpenText AppWorks

Marktleidend Enterprise Content Management platform

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen snel en eenvoudig met OpenText AppWorks. Dankzij krachtige Business Process Management (BPM), Case Management, Low-Code development en Integratie (ESB) capaciteiten van AppWorks. Het OpenText platform voor Digitale Transformatie van ad-hoc, gestructureerde én ongestructureerde processen.

opentext low code platform
  • Automatiseer uw bedrijfsprocessen

    AppWorks is het centrale platform voor al uw (on)gestructureerde bedrijfsprocessen. Dankzij krachtige BPM én case management capaciteiten, kunt u alle bedrijfsprocessen digitaliseren en zelfs volledig automatiseren.

  • Digitaliseringsplatform voor uw organisatie

    BPM, case management, low code development én naadloze integratie met ECM in één oplossing. Dat maakt AppWorks hét digitaliseringsplatform voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen én innovatie binnen organisaties.

  • Sneller inspelen op Digitale Transformatie

    Realiseer nieuwe bedrijfsoplossingen zonder één regel code, dankzij het low code development platform. Kant-en-klare bouwstenen zorgen voor een extreem snelle time-to-market, waarmee u eenvoudiger inspeelt op digitale veranderingen.

Meer dan Zaakgericht Werken

Zaaksystemen breiden zich de laatste jaren uit naar een totaaloplossing voor primaire bedrijfsprocessen, informatiebeheer en e-dienstverlening. Aspecten waarin OpenText jarenlang marktleider is. OpenText AppWorks is de Business Process & Case Management motor, waarmee u zowel gestructureerde als ongestructureerde bedrijfsprocessen zaakgericht kunt afhandelen. Daarbij beschikt AppWorks over een eigen low code development platform en is naadloos te integreren met OpenText oplossingen voor o.a. ECM, Capture, Artificial Intelligence, Output management en anonimiseren. Kortom, een zeer krachtig alternatief voor huidige Zaaksystemen.

AppWorks FasTrak

OpenText AppWorks (onderdeel van OpenText DigiGov) helpt overheden om proces- en zaakgericht te werken vanuit één platform. DigiGov (lees: AppWorks) FasTrak by One Fox bundelt bij de AppWorks omgeving een set standaard processen en bouwstenen gebaseerd op overheidsstandaarden. One Fox heeft hiervoor een implementatiemethodiek ontwikkeld met drie fasen: Intake, Analyse & Design, Realisatie. Samen versnelt dit het implementatieproces en verhoogt de acceptatie van het zaakgericht werken.

De FasTrak start met een set standaard processen - voor o.a. vergunningsverleningen, subsidieverstrekkingen, informatieverzoeken, meldingen afhandelen – en overheidsbouwstenen. Dit vormt de basis voor het automatiseren van soortgelijke processen met AppWorks. Deze processen zijn gebaseerd op o.a. ZTC 2.0 en aanpasbaar, d.m.v. overheidsbouwstenen, op specifieke wensen van de organisatie. Samen met onze kennis en ervaring, die wij beschrijven in onze bewezen implementatiemethodiek, is het mogelijk een volledig overheidsproces te automatiseren in 4 tot 6 weken.

Meer over FasTrak

“Met AppWorks kunnen we onze bedrijfsprocessen 25% efficienter afhandelen én volledig digitaal“

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Dé AppWorks specialist

One Fox is dé OpenText AppWorks specialist van de Benelux. Met een uitgebreid team van 8 AppWorks-specialisten leveren we expertise op het gebied van AppWorks, case management, procesmodellering, low code development en integratie. Dit team wordt geflankeerd door onze OpenText ECM-expertise: Content Server, Extended ECM, Brava en eDOCS.

Begin van het jaar is One Fox door OpenText uitgereoepen tot European Collaboration Partner van het jaar. Een grote eer die we mede te danken hebben aan onze kennis, expertise en nauwe samenwerking met OpenText op AppWorks gebied. Waaronder de succesvolle Digitale Transformatie van diverse grote overheidsorganisaties met behulp van AppWorks.

Dynamic Case Management

Flexibiliteit en het dynamisch kunnen inspelen op veranderingen wordt steeds belangrijker voor organisaties. OpenText AppWorks biedt organisaties een snellere manier om gestructureerde én ongestructureerde bedrijfsprocessen te digitaliseren. Op consistente en efficiëntie wijze, dankzij het dynamic case management framework.

AppWorks to go

Bouw uw eigen procesapplicaties in vier eenvoudige stappen. Dankzij het low code development platform realiseert u applicaties: van scratch af aan of met reeds gerealiseerde bouwstenen. De AppWorks Gateway (ESB) bevat diverse standaard koppelvlakken, zoals naadloze integratie met ECM, Landelijke voorzieningen, etc. Waarna uw applicaties op elk apparaat beschikbaar zijn, vanuit uw eigen infrastructuur of de Cloud.

Integraties & voorzieningen

OpenText AppWorks bevat een brede selectie aan standaard voorzieningen en integraties met bedrijfsapplicaties. Eigen integraties zijn daarbij eenvoudig te realiseren op basis van de AppWorks Gateway (ESB), de lijm tussen de diverse informatiebronnen. Hieronder vindt u een selectie van aanwezige integraties.

Microsoft Office365

SmartDocuments

Esri ArcGIS

iBabs

Basisregistraties

Digikoppelingen

MijnOverheid

“OpenText AppWorks leider in Digitale Procesautomatisering software“

Download het rapport van Forrester

Enkele toepassingen

Bekijk hieronder enkele procesapplicaties die we gerealiseerd hebben met OpenText AppWorks voor onze opdrachtgevers. Klik op de thumbnail voor een grotere afbeelding.

Vergaderen en besluitvorming

Ondersteun uw vergaderprocessen, van organiseren tot archiveren, met One Fox Meeting Center.

Locatiegerichte vergunningsapplicatie

Verrijk uw VTH-processen met objectinformatie, dankzij de One Fox GIS integratie voor AppWorks.

Meer weten over Dynamic Case Management met AppWorks?

Lees hoe u met OpenText AppWorks op dynamische wijze uw processen kunt optimaliseren.

Heb jij een vraag over deze pagina?

Wij komen graag een keer langs om mee te denken!

Tel:+31302434380


Ron